Bemutatkozás

Elektromos kerékpárokkal 2011 óta foglalkozunk. Magyarország mellett Lengyelországban és Romániában saját irodákat nyitottunk. Európai raktárbázisunkon több ezer darabos raktárkészlettel, folyamatosan növekvő kínálattal várjuk nagykereskedelmi partnereink érdeklődését. Több évtizedes távol-keleti, gyártói múltunk a garancia arra, hogy csak kipróbált és engedélyeztetett termékeket kínálunk viszonteladóink részére.

Több ezer darabos raktárkészlettel állunk rendelkezésre az év minden szakában. Büszkék vagyunk rá, hogy munkánkkal egy környezettudatos, természetbarát jövő kialakulását támogatjuk.
ZT-22

Energiával feltöltve

Az elektromos rásegítés nem vesz el a sportolás élményéből. Olyan helyeket fedezhetünk fel, ahova eddig saját erőből nehezen jutottunk volna el.

Szervíz

Egy elektromos motorkerékpár szervíz igénye minimális egy hagyományos robbanómotoros társához képest.

Elektromos biciklik

Termékeink hatótávólsága 25-45 kilométer között mozognak típustól függően. Ez átlagosan azaz út amelyet nap mint nap megteszünk a munkahelyünk felé.

Elektromos motorok

Termékeink megbízhatóak és kevesebb gondozást igényelnek mint a robbanó motoros társaik. A stílusosság pedig a védjegyünk.Tájfüggetlen

Legyen szó városi környezetről vagy nehéz terepről, biztosan talál a kínálatunkban a célnak megfelelő kerékpárt.


A vezetés élvezete

Minden járművünknek lelke van. Aki kipróbálja, megveszi és használja az óhatatlanul beleszeret.

0
ORSZÁGBAN
0 +
MODELLEL
0
ÓTA A MAGYAR PIACON