Ztechbike

Milyen előnyei vannak az elektromos robogóknak?

Nem véletlen, hogy az elektromos robogó világszerte hamar népszerűvé vált. Főleg a zsúfolt városokban használják előszeretettel. Így van ez Magyarországon is. Ennek a közlekedési eszköznek bőven akad előnye, az alábbiakban ezeket gyűjtjük össze.

Főleg a városokban az egyik legnagyobb előnye, hogy a közlekedési dugókat egyszerűen ki lehet kerülni vele. Az araszoló autók kellő óvatosság mellett könnyen megelőzhetőek. A robogók kerékpársávokon, szűk járdákon és keskeny utakon is kényelmesen elférnek.

A kínálatunkban található elektromos robogók kiváló választásnak bizonyulnak azok számára, akiknek fontos, hogy ne kelljen menetrendhez igazodni, és gyorsan, egyszerűen, dugóban araszolás nélkül eljuthassanak bárhová.

Az elektromos robogók előnyei

Az egyszerű közlekedés mellett az elektromos robogók előnyei közé sorolható, hogy könnyen lehet velük parkolni, nincs nagy helyre szükségük. Továbbá környezetbarát megoldást kínálnak az utazáshoz, hiszen a működésük közben nem bocsátanak ki káros anyagokat. 

Sőt, ahogy már korábban is említettük, menetrendhez sem kell igazodni, nem kell buszra vagy metróra várni. Mindemellett az elektromos robogók rendszeres használata az egészségre is pozitív hatással van.

Nemcsak a szabad levegő jótékony hatását érdemes megemlíteni, hanem a törzsizmok átmozgatását is. A robogót egyensúlyban kell tartani, különben eldől, és ehhez természetesen használni kell a törzsizmokat. Ráadásul a folyamat során a koordináció és az egyensúlyérzék is javul. Ezek a hatások autóvezetés közben nem érvényesülnek.

A felsorolást követően mutatunk két robogót, amelyek igazán népszerűek, és minden, az iméntiekben felsorolt előny megvan bennük.

ZT-22 G5 ZTECH elektromos robogó

Jó választásnak bizonyul a kínálatunkban szereplő ZT-22 G5 ZTECH elektromos robogó, amelynek a maximális sebessége 45 km/h, lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amibe Panasonic 18650 cellák vannak beépítve. 

Az 1920 Wh akkumulátor kapacitása akár 70 km távolság megtételére is elegendő egy feltöltéssel. Az akksi kivehető a robogóból, és bármilyen háztartási 230 V-os aljzaton, nyolc órán belül teljesen feltölthető a mellékelt IP67 védett töltővel. 

A 7 hüvelykes nagy kontrasztú LCD-kijelzőjén minden lényeges adat megjelenik, például a sebesség, a töltöttség állapota, a kiválasztott sebességszint és a megtett távolság. Ráadásul riasztórendszerrel és indításgátlóval van ellátva.

ZT-09-CL Classic ZTECH elektromos robogó

Ennek a klasszikus változatnak a hajtóműve kefe nélküli agymotorból áll. A maximális sebessége 25 km/h, a szükséges energiát egy 48V-os, 20Ah-os lítium-ion akkumulátor biztosítja. 

Az akkumulátor kapacitása akár 50 km távolságig is elegendő. A hatótáv mérése 25°C hőmérsékletű időben, sík és egyenletes talajon, 25 km/h sebességgel, 75 kg súlyú vezetővel történt. A nagy, 16 hüvelykes kerekek garantálják a biztonságos úttartást. Fekete, fehér, szürke, piros, kék színekben szerepel a kínálatban, extraként pedig egy hátsó tárolódoboz is jár hozzá.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését valamelyik elektromos robogóval kapcsolatban, esetleg további kérdése lenne, várjuk megkeresését elérhetőségeink valamelyikén. Nagykereskedés lévén kizárólag partnercégek felé értékesítünk, a magánszemélyek rajtuk keresztül vásárolhatnak. 

Több ezer darabos raktárkészlettel, folyamatosan növekvő kínálattal várjuk B2B partnereink érdeklődését. A termékek megtekinthetőek a törökbálinti bemutatótermünkben. Kérjük, a látogatás előtt mindenképpen egyeztessen időpontot!