Ztechbike

Az elektromos kismotorok előnyei

Nem véletlen, hogy világszerte egyre népszerűbbek az elektromos kismotorok. Érthető az egyre nagyobb érdeklődés, hiszen a technológia fejlődésével egyre több pozitív tulajdonságuk van. Cikkünkben ezeket gyűjtöttük össze. 

 

Lehetőséget nyújtanak a gyerekeknek a motorozás megtanulására, a biztonságos utazásra. Élvezetes kalandot biztosítanak. Természetesen óvatosan és felelősen kell ezeket a járműveket használni. Továbbá a kismotorok helyigénye minimális, ezáltal kevesebb helyre van szükségük az utakon, a garázsban és a parkolások során. 

 

A kínálatunkban található elektromos kismotorok kiváló választásnak bizonyulnak azok számára, akiknek fontos a megbízhatóság. Ugyanis az oldalunkon kizárólag gondosan válogatott, prémium modellek találhatóak.

 

Az elektromos kismotorok főbb előnyei

 

Az említettek mellett az elektromos kismotorok pozitívumai közé sorolható, hogy környezetbarát megoldást kínálnak, a működésük során nem bocsátanak ki káros anyagokat. Ezáltal ha ezt választjuk a hagyományos változat helyett, a Földünk védelméhez is hozzájárulunk.

 

Mindemellett pedig motorozás közben közelebb lehet kerülni a természethez, lehet élvezni a szabad levegő jótékony hatásait. Továbbá a motoros egyensúlyérzéke, koordinációja fejlődik, hiszen a vezetés összetett feladat. A törzsizmok átmozgatására is sor kerül, mivel a robogót menet közben végig egyensúlyban kell tartani. 

 

Az előnyök felsorolását követően következzen egy elektromos kismotor, amely nem véletlenül népszerű, hiszen minden felsorolt előny megvan benne.

 

ZT-68 Kid Cross ZTECH elektromos kismotor

 

Jó választásnak bizonyul a kínálatunkban szereplő ZT-68 Kid Cross ZTECH elektromos kismotor, amely a gyerekek számára nyújt különleges kalandokat úton és off-road terepen egyaránt. 

 

Lehetőséget biztosít arra, hogy a gyerkőcök biztonságosan tudjanak megtanulni motorozni. Ráadásul környezetbarát, csendes és gazdaságos megoldást kínál. A maximális sebessége 25 km/h. A hajtóműve kefe nélküli agymotorból áll, a 250W-os névleges teljesítménye erőteljes és hatékony, a névleges feszültsége 36V. 

 

Az akkumulátor kapacitása akár 30 km távolság megtételére is elegendő egy feltöltéssel, szóval hosszan tartó vezetést biztosít. A töltés gyors és egyszerű. A hatótáv mérése sík és egyenletes talajon, 25°C hőmérsékletű időben, 25 km/h sebességgel, 75 kg súlyú vezetővel történt. 

 

Az akkumulátor kivehető a robogóból, és egyszerűen feltölthető

 

Az elektromos kismotor maximális terhelhetősége 100 kg. A nagy, 12 és 10 hüvelykes kerekek garantálják a tökéletes úttartást. A biztonságos megálláshoz pedig a tárcsafékek járulnak hozzá. Grafén, ólomsavas, 36V-os, 12Ah-os akkumulátorral rendelkezik. Az akksi kivehető a robogóból, és egyszerűen feltölthető.

 

Narancssárga, piros és kék színekben szerepel a kínálatban, extraként pedig speciális terepfutómű jár hozzá, amely még biztonságosabbá teszi a vezetését. A használatakor bukósisak viselése kötelező, valamint biztosítást is kell kötni, minimum AM kategóriát.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését az elektromos kismotorokkal kapcsolatban, várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Nagykereskedésként kizárólag partnercégek felé értékesítünk, a magánszemélyek rajtuk keresztül vásárolhatják meg a termékeket. 

 

Folyamatosan bővülő raktárkészlettel várjuk B2B partnereink érdeklődését. A termékek megtekinthetőek időpont-egyeztetést követően a törökbálinti bemutatótermünkben.