Ztechbike

Elektromos rollerek előnyei

Milyen előnyei vannak az elektromos rollernek?

Az utóbbi években ugrásszerűen megnőtt az elektromos rollerek népszerűsége. Ez annak köszönhető, hogy rengeteg előnyük van egyéb közlekedési járművekkel szemben. Cikkünkben utánajártunk annak, hogy melyek azok az előnyök, amelyek miatt világszerte előszeretettel használják.

Főleg a városokban az egyik legnagyobb pozitívuma az elektromos rollereknek, hogy a frusztráló közlekedési dugókat könnyedén ki lehet velük kerülni, és így időt lehet spórolni. Ezek a rollerek keskeny utakon is kényelmesen elférnek.

A folyamatosan bővülő kínálatunkban található elektromos rollerek kiváló választásnak bizonyulnak azok számára, akik szeretnek kényelmesen közlekedni, és gyorsan el akarnak jutni bárhová.

Az elektromos rollerek előnyei

Kiváló szabadidős tevékenységet tesz lehetővé a rollerezés. Különleges élménnyé változik a tóparti túra vagy a városnézés egy ilyen eszközzel. Ráadásul az elektromos roller fenntartása sokkal inkább megfizethető, mint egy hagyományos autóé. Mivel nem kell üzemanyagra költeni, az ára rövid időn belül megtérül.

Az előnyök sorába tartozik az is, hogy elektromos rollert használva nem kell többé buszra, villamosra vagy metróra várni. Nem kell többé menetrendhez igazodni, és zsúfolt tömegközlekedési eszközön utazni. Ráadásul a menetjegyek vagy bérletek ára is megspórolható.

Az előnyök felsorolásából az sem maradhat ki, hogy az elektromos rollerek környezetbarát megoldást nyújtanak a közlekedésre. Az elektromos meghajtásnak köszönhetően nem kerül káros anyag a légkörbe. Szóval nem szennyezik a levegőt, kímélik a környezetet.

Az előnyök felsorolását követően mutatunk két elektromos rollert, amelyek igazán népszerűek, minden fontos kritériumnak megfelelnek.

ZT-47 elektromos roller

Jó választásnak bizonyul a kínálatunkban található a ZT-47 elektromos roller, amelynek a maximális sebessége 25 km/h, és kiváló minőségű lítium-ion akkumulátorral rendelkezik. A motor névleges teljesítménye max. 800 Watt, az akkumulátorfeszültség 34 V. A kerekének mérete 10’’, fekete színben kapható.

Kiváló alternatíva a modern és környezetbarát közlekedésre. Ezzel a robogóval költséghatékony módon el lehet jutni a város bármelyik pontjára. Magas minőséget képvisel, és az erős motorjának köszönhetően a meredekebb utak sem okoznak gondot, lehetővé teszi a gyors közlekedést.

Nagy hatótávolsággal rendelkezik, hosszabb távolságok bátran megtehetőek vele. A megbízható fékrendszere garantálja a biztonságos fékezést. Tökéletes választás azok számára, akiknek fontos a kényelem, a biztonság és a megbízhatóság.

ZT-46 elektromos roller

A ZT-46 elektromos roller jó választás a munkába vagy iskolába járáshoz. Ennek a klasszikus változatnak a maximális sebessége 25 km/h, a szükséges energiát egy lítium-ion akkumulátor biztosítja.

A motor névleges teljesítménye max. 550 Watt, az akkumulátorfeszültség 36 V. A biztonságos úttartást garantáló kerekének mérete 10’’, sárga színben lehet megrendelni.

Amennyiben felkeltette érdeklődését valamelyik elektromos rollerünk, esetleg további kérdése van, várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kizárólag B2B partnercégek felé értékesítünk, a magánszemélyek rajtuk keresztül tudnak rendelni.

Több ezer darabos raktárkészlettel, folyamatosan növekvő kínálattal várjuk leendő partnereink megkeresését. Az elektromos járműveink megtekinthetőek a törökbálinti bemutatótermünkben. Kérjük, a látogatás előtt mindenképpen egyeztessen időpontot!