Ztechbike

Miért érdemes akkumulátoros biciklit vásárolni?

Számos oka van annak, hogy miért érdemes akkumulátoros biciklit vásárolni. Cikkünkben ezeket vesszük sorra, és eláruljuk, hogy kik számára kiváló választás ez a jármű.

Az egyik legnagyobb előnye, hogy hozzájárul a környezetünk védelméhez, hiszen akkumulátor működteti, és így a használata során nem kerül káros anyag a levegőbe. Akár a kisebb autós utak is kiválthatóak vele.

A kínálatunkban található akkumulátoros biciklik kiváló választásnak bizonyulnak azok számára, akik szeretnék megkönnyíteni a közlekedést, mellőzni a megterhelő tekerést, és ehhez olyan különleges járművet keresnek, ami hosszú éveken át megbízhatóan ellátja a feladatát rendszeres használat mellett is.

Tekerés közben egy rásegítő rendszer dolgozik az akkumulátoros bicikliben

Gyakran előfordul, hogy azok, akik korábban rendszeresen kerékpároztak, abbahagyják, mert már nem bírják a megterhelő tekerést. Befejezik a mozgást és szinte ki sem mozdulnak otthonról. Ennek általában egészségügyi okai vannak. Számukra jó hír, hogy az akkumulátoros bicikliknek köszönhetően újra élvezhetik a kerékpározás nyújtotta élményt, hiszen a könnyű tekerést még nehezebb terepen is lehetővé teszik, megkönnyítik a mozgást.

A rásegítő rendszernek köszönhető, hogy a fizikailag gyengébbek is tudják használni. Így kényelmesen és biztonságosan tudnak közlekedni, még hosszabb távon is.

Azok számára is kiváló lehetőséget biztosít, akiknek jelentős súlyfeleslegük van, és a legtöbb sport emiatt nem javasolt számukra. Ez a jármű nekik is visszaadja a kerékpározás örömét.

Ma már rendkívül széles a választék az akkumulátoros biciklik terén

Természetesen az akkumulátoros biciklik esetében szükség van fizikai aktivitásra a haladáshoz, hiszen a rásegítés a pedálok tekerése nélkül nem működik. Szóval az aktívabb életmódra váltáshoz is bátran használható ez a jármű.

Ma már rendkívül széles a választék, ennek köszönhetően mindenki egyszerűen megtalálhatja azt a változatot, ami a leginkább ideális számára, akár túrázásról, akár városi közlekedésről van szó.

Például jó választásnak bizonyul a ZT-72 ZTECH elektromos kerékpár, amelynek súlya 31 kg, a maximális sebessége 25 km/h. Maximális terhelhetősége 100 kg. A hajtóműve kefe nélküli agymotorból áll. A szükséges energiát egy 36V-os, 12.5Ah-os lítium-ion akkumulátor biztosítja.

A kapacitása akár 40 km távolság megtételét is lehetővé teszi egy feltöltéssel. A hatótáv mérése sík és egyenletes talajon, 25 km/h sebesség mellett, 25°C hőmérsékletű időben, 75 kg súlyú vezetővel történt. Piros, kék, ezüst, szürke, narancssárga és zöld színekben található a kínálatban ez a kerékpár.

Kényelmesen és biztonságosan lehet vele közlekedni

Az akkumulátoros bicikli szabadságot is ad, hiszen nem kell menetrendhez igazodni, metróra, buszra vagy villamosra várni, és jegyet sem kell vásárolni. Gyorsan lehet vele haladni, nem kell közlekedési dugóban araszolni, vagy parkolóhely keresésével időt tölteni.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését az akkumulátoros biciklikkel kapcsolatban, kérjük keressen minket elérhetőségeink valamelyikén. Nagykereskedésként kizárólag cégek számára tudunk értékesíteni.

Hatalmas raktárkészlettel és folyamatosan bővülő kínálattal várjuk leendő partnereink megkeresését. Az akkumulátoros biciklik megtekintéséhez időpont-egyeztetésre van szükség.

zt-72a elektromos kerékpár
ZT-72A elektromos kerékpár