Miért érdemes elektromos járművel közlekedni?

 

Nem véletlen, hogy világszerte egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az elektromos járművek. Számtalan érvet lehet mellettük felsorolni, most ezek közül a legfontosabbakat gyűjtöttük össze.

 

Az elektromos biciklik, robogók, trike-ok és mopedautók tökéletes alternatívát jelentenek az autóhasználattal és a tömegközlekedéssel szemben. Spórolni is lehet a segítségükkel, hiszen nem kell üzemanyagot, busz- vagy metrójegyet, esetleg bérletet vásárolni. 

 

A kínálatunkban található elektromos járművek kiváló választásnak bizonyulnak azok számára, akik szeretnék maguknak megkönnyíteni az utazást, és ehhez olyan eszközt keresnek, amely hosszú éveken át tökéletesen ellátja a feladatát. Ezek a járművek mindennap lehetővé teszik a biztonságos és gyors közlekedést.

 

Nincs károsanyag-kibocsátás

 

A korlátozott hatótáv ellenére az elektromos járművek tökéletes lehetőséget biztosítanak a közlekedésre. Ezt azok számára nem kell bemutatni, akik már használtak ilyet, hiszen maguktól is azonnal tudják sorolni a pozitívumokat. Azok számára, akik még nem próbálták ki, következzenek az előnyök.

 

Az elektromos járművek mellett az egyik legfontosabb érv, hogy nincs helyi légszennyezés, vagyis nem bocsátanak ki káros anyagokat. Ezáltal környezetbarát lehetőséget biztosítanak a közlekedésre. 

 

Ezeknél a járműveknél nemcsak károsanyag-kibocsátásról nem lehet beszélni, hanem zajszennyezésről sem. A használatuk során csupán az elektromotorok halk hangját lehet hallani.

 

Biztonságos közlekedés

 

Az elektromos járművekkel kényelmesen és biztonságosan el lehet jutni a hatótávon belül bárhová. Nem kell benzinkúton sorban állni, hiszen otthon kényelmesen feltölthetőek. Így minden reggel feltöltött akkumulátorral lehet elindulni, és ki lehet használni a maximális hatótávot.

 

Azok számára is tökéletes választásnak bizonyulnak az elektromos járművek, akik a hagyományos biciklit vagy robogót nem tudják használni. Például az elektromos trike a hátsó kerekeknek köszönhetően stabil, így nem kell a törzsizmokat használni az egyensúlyban tartásához. Az elektromos bicikliben pedig tekerés közben egy rásegítő rendszer dolgozik. 

 

Például remek választásnak bizonyul a ZT-14 Camp 7.0 ZTECH elektromos kerékpár. Ennek a változatnak a hajtóműve kefe nélküli agymotorból áll, a maximális sebessége 25 km/h, a nettó súlya 29 kg. A szükséges energiát egy 36V-os, 10Ah-os lítium-ion akkumulátor biztosítja. 

 

A kapacitása akár 45 km-es távolság megtételére is elegendő egy feltöltéssel. A hatótáv mérése 75 kg súlyú vezetővel, sík és egyenletes talajon, 25°C hőmérsékletű időben, 25 km/h sebességgel történt. Fekete, fehér, szürke és piros színekben szerepel a kínálatban.

 

Az elektromos jármű kényelmes megoldást nyújt a közlekedésre

 

Az elektromos biciklik, robogók, trike-ok és mopedautók segítségével egyszerűen lehet közlekedni, és könnyen ki lehet kerülni az araszoló dugókat. Ráadásul a keskenyebb utakon is kényelmesen elférnek, és egyszerűen lehet velük parkolni, nincs szükségük nagy helyre. Nem kell hosszú perceken át megfelelő parkolóhelyet keresni.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését az elektromos járművekkel kapcsolatban, kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken. Nagykereskedésként kizárólag partnercégeknek értékesítünk. 

 

Több ezer darabos raktárkészlettel, és folyamatosan bővülő választékkal várjuk leendő partnereink érdeklődését. A termékek megtekintésére Törökbálinton, a bemutatótermünkben van lehetőség előzetes időpont-egyeztetést követően.