Ztechbike

Miért érdemes összecsukható kerékpárokat vásárolni?

Nem véletlenül nő folyamatosan az összecsukható kerékpárok népszerűsége, hiszen egyre többen szeretnék kihasználni a jármű által nyújtott lehetőségeket. Cikkünkben részletesen kitérünk ezekre a lehetőségekre.

 

Teljesítményben és kényelemben nincs különbség a hagyományos és az összecsukható változat közül. Azonban az utóbbi egy plusz előnnyel is rendelkezik, méghozzá azzal, hogy kis helyen is elfér.

 

A kínálatunkban szereplő összecsukható kerékpárok tökéletes választásnak bizonyulnak azok számára, akiknek nemcsak a kényelem és a teljesítmény fontos, hanem az is, hogy a járművük egyszerűen tárolható legyen. Ezeket ugyanis nem kell az utcán hagyni a helyszűke miatt.

 

Elektromos összecsukható kerékpárok a legjobb élményért 

 

Az elektromos összecsukható kerékpárok tervezői a lehető legjobb biciklis élményt tűzték ki célul. Tekerés közben egy rásegítő rendszer dolgozik, amely könnyebbé teszi a haladást azok számára is, akik rásegítés nélkül nem tudnának tekerni az egészségi állapotuk, vagy a koruk miatt.

 

Ennek köszönhetően ezekkel a biciklikkel biztonságosan, kényelmesen, és egyszerűen el lehet jutni bárhová. A belvárosban is bátran használhatóak, jó alternatívát jelentenek a tömegközlekedés helyett. Nem kell többet jegyet vásárolni, vagy a menetrendhez igazodni. Rövidebb távokon autó helyett is használhatóak, így nem kell többé a dugóban araszolni. 

 

Széles a választék, így mindenki könnyen kiválaszthatja azt az összecsukható kerékpárt, amely a leginkább megfelel az igényeinek. Ezeknél a változatoknál a befektetés garantáltan megtérül, hiszen ezek a speciális gyártási technológiával készült biciklik minden fontos előírásnak megfelelnek, és kimagasló minőséget képviselnek.

 

Más közlekedési eszközökkel is lehet kombinálni

 

Ezeknek a praktikus kerékpároknak nemcsak az a különlegességük, hogy könnyedén elférnek kisebb lakásokban vagy irodákban, hanem az is, hogy más közlekedési eszközökkel is lehet kombinálni őket, például vonattal, busszal vagy autóval. Hiszen gyorsan és egyszerűen összecsukhatóak, ezáltal pedig könnyen szállíthatóak. 

 

Például jó választásnak bizonyul a ZT-88 Camp 4.0 ZTECH összecsukható elektromos kerékpár, amelynek a maximális sebessége 25 km/h. Ennek a biciklinek a hajtóműve kefe nélküli agymotorból áll. A tekerés rásegítéséhez szükséges energiát egy 36V-os, 18Ah-os lítium-ion akkumulátor biztosítja. 

 

A kapacitása akár 40 km távolság megtételére is elegendő egyetlen feltöltéssel. A hatótáv mérése sík és egyenletes talajon, 25°C hőmérsékletű időben, 25 km/h sebességgel, 75 kg súlyú vezetővel történt. Fekete, fehér, piros és kék színekben szerepel a kínálatban.

 

Hozzájárulnak a környezetünk védelméhez

 

További előnye az elektromos összecsukható kerékpároknak, hogy hozzájárulnak a környezetünk védelméhez. A használatuk során, sok más járművel ellentétben, nem kerül káros anyag a levegőbe, mivel akkumulátorral történik a működtetésük.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését az összecsukható kerékpárokkal kapcsolatban, kérjük, hogy érdeklődjön elérhetőségeinken. Nagykereskedésként kizárólag partnercégek számára tudunk termékeket értékesíteni. 

 

Nagy méretű raktárkészlettel, folyamatosan bővülő kínálattal várjuk leendő partnereink megkereséseit. A termékek megtekinthetőek előzetes időpont-egyeztetés után a törökbálinti bemutatótermünkben.