Ztechbike

Miért jó választás az elektromos összecsukható kerékpár?

Környezetbarát közlekedési lehetőség, tökéletes kényelem, kiváló teljesítmény. Ez mind igaz az elektromos összecsukható kerékpárokra. Azonban az előnyök sora itt még nem ér véget, a cikkben eláruljuk a továbbiakat is.

 

A sok-sok pozitívum miatt lehet látni az utcákon, hogy egyre többen választják ezeket a praktikus és különleges bicikliket munkába vagy iskolába járáshoz. 

 

A kínálatunkban lévő elektromos összecsukható kerékpárok tökéletes választásnak bizonyulnak azok számára, akiknek fontos az elektromos bicikli minden előnye, és némi pluszra vágynak. Mégpedig arra, hogy az eszköz összecsukható legyen, és ezáltal igazán kis helyen is elférjen.

 

Elektromos összecsukható kerékpár, a tökéletes választás

 

Ezek a kerékpárok kiváló teljesítményt nyújtanak, és maximális kényelmet garantálnak. Mindent tudnak, amit egy elektromos kétkerekűnek tudnia kell, ráadásul egyszerűen tárolhatóak, akár a lakásba vagy az irodába is bevihetőek az összecsukást követően. 

 

Ezeket a bicikliket nem kell az utcán vagy a lépcsőház folyosóján hagyni, ezáltal sokkal biztonságosabb lehet a tárolásuk. Az elektromos összecsukható kerékpárok a lehető legjobb élményt nyújtják, mivel tekerés közben működik egy rásegítő rendszer, amely megkönnyíti a haladást.

 

Ez leginkább azok számára jó hír, akiknek a tekerés megterhelő lenne az egészségi állapotuk vagy a koruk miatt. Természetesen nemcsak az említett esetekben jön jól ez a segítség, hiszen a mindennapokban, a munkába járás során is sokaknak jól jön, hogy nem kell megterhelően tekernük, főleg az emelkedőkön felfelé.

 

Jó alternatíva tömegközlekedés helyett

 

A tömegközlekedés helyett is bátran választható elektromos összecsukható kerékpár. Utóbbinál nem kell menetrendhez igazodni, illetve jegyet vagy bérletet vásárolni. A rövidebb autós utak is kiválthatóak vele. Természetesen arra is jó, hogy más közlekedési eszközökkel kombináljuk, például vonattal vagy busszal. Ez azért lehetséges, mert az összecsukást követően kis helyen is elférnek, és könnyen szállíthatóak.

 

A választék rendkívül széles, így mindenki könnyen megtalálhatja azt a változatot, amely a leginkább megfelel az igényeinek. A nálunk kapható összecsukható biciklik minden fontos kritériumnak megfelelnek, és kimagasló minőséget képviselnek, hosszú éveken át megállják a helyüket.

 

Például jó választásnak bizonyul a ZT-89C összecsukható Fatbike ZTECH elektromos kerékpár, amely kefe nélküli agymotorral rendelkezik, névleges teljesítménye 250W. A jármű maximális sebessége 25 km/h, és a maximális hatótávolsága 50 km. 

 

A tekerés rásegítéséhez szükséges energiát egy 48V-os, 13Ah-os lítium-ion akkumulátor biztosítja. Maximális terhelhetősége 100 kg. Fehér, zöld, piros és fekete színekben kapható.

 

Környezetbarát közlekedési lehetőséget biztosít

 

Ezeknek az összecsukható bicikliknek a további előnye, hogy az akkumulátorral történő működtetésnek köszönhetően nem kerül káros anyag a levegőbe a használat során. Szóval ez a jármű környezetbarát közlekedési lehetőséget biztosít mindenki számára.

 

Elektromos összecsukható kerékpárokkal kapcsolatban elérhetőségeinken lehet érdeklődni. Nagykereskedésként kizárólag partnerek felé értékesítünk, a magánszemélyek ezen cégeket kereshetik fel vásárlás céljából.

 

Nagy méretű, folyamatosan bővülő raktárkészlettel várjuk leendő partnereink megkereséseit. A termékek megtekintésére előzetes időpont-egyeztetést követően van lehetőség a törökbálinti bemutatótermünkben.