Az elektromos teherautók ideálisak mindenféle szállítmányozási feladat ellátására a magán, vállalati és önkormányzati szektorban egyaránt. Cikkünkben utánajárunk annak, hogy milyen előnyei vannak ennek a járműnek. 

Nem véletlen, hogy világszerte népszerűek, hiszen gyorsan lehet velük haladni, a nagyobb áruk mozgatása sem okoz gondot számukra. Ezzel az elektromos járművel egyszerűen és kényelmesen lehet szállítani. 

A kínálatunkban található elektromos teherautók kiváló választásnak bizonyulnak azok számára, akiknek szükségük van a szállítmányozási feladatok ellátásához egy olyan kisméretű járműre, amely megbízhatóan ellátja a feladatát.

A keskeny utakon is kényelmesen el lehet férni

Az elektromos teherautók esetében a rakodás egyszerű, mivel a plató mindkét oldala egyszerűen lenyitható. Továbbá digitális műszerfallal vannak ellátva, amely hátramenet közben mutatja a tolatókamera képét. 

A kialakításuknak köszönhetően nem kell vezetéskor bukósisakot viselni. Egy vezetőüléssel vannak ellátva, és természetesen fel vannak szerelve biztonsági övvel. A járművel méretéből adódóan a keskeny utakon is kényelmesen el lehet férni, ráadásul a parkolás is egyszerű, hiszen az elektromos teherautóknak nincs nagy helyre szükségük. 

Az akkumulátorral történő működtetés azt is jelenti, hogy spórolni lehet vele, hiszen a hagyományos járművekkel ellentétben, nem kell üzemanyagra költeni a a szállítmányozási feladatok ellátása során.

Az elektromos teherautók környezetbarát járművek

Természetesen az előnyök felsorolásakor azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy sok más szállítmányozási eszközzel ellentétben, az elektromos teherautó környezetbarát lehetőséget kínál a közlekedésre. A használata során nem kerül káros anyag a levegőbe, mivel akkumulátorral működik. 

Tehát a szállításra specializálódott elektromos teherautók használatával a környezet védelméhez is hozzá lehet járulni, környezetbarát megoldást kínálnak mindenki számára. Nem véletlen, hogy a világszinten nő az eladási arányuk.

Például jó választásnak bizonyul a ZT-93B ZTECH elektromos teherautó, amely nagy kapacitású akkumulátorral és megbízható motorral rendelkezik. A maximális sebessége 45 km/h. A szükséges energiát egy 72V-os, 45Ah-os ólomsavas akkumulátor biztosítja. A kapacitása akár 50 km távolság megtételére is elegendő egy feltöltéssel. 

A hatótáv mérése 25°C hőmérsékletű időben, sík és egyenletes talajon, 25 km/h sebességgel, 75 kg súlyú vezetővel történt. Fehér színben szerepel a kínálatban, és olyan extrákkal rendelkezik, mint az MP5 hangszóró, a tolatókamera, a riasztó, az acél váz, az USB csatlakozó és a fűtés.

Jogosítvány és kötelező biztosítás

Az elektromos teherautók egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, mégis rengeteg félreértéssel lehet találkozni a vezetői engedély szükségességével kapcsolatban. Ez a jármű jogosítvány nélkül nem vezethető, és kötelező biztosítás megkötésére is szükség van. Ahogy már korábban említettük, a bukósisak viselése viszont nem előírás.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését az elektromos teherautókkal kapcsolatban, kérjük, hogy elérhetőségeink valamelyikén keressen minket. Nagykereskedésként értékesítést kizárólag partnercégek számára tudunk biztosítani. 

Folyamatosan bővülő raktárkészlettel várjuk leendő partnereink érdeklődését. A termékek megtekintésére időpont-egyeztetést követően van lehetőség a törökbálinti bemutatótermünkben.