Elektromos kerékpár

 

Ebben a termékkategóriában találja az általunk forgalmazott elektromos kerékpárokat, amelyek kiváló választásnak bizonyulnak azok számára, akik nem akarnak vagy nem tudnak megerőltetően tekerni. Nem véletlen, hogy az elektromos hajtással kiegészített kerékpárok egyre népszerűbbek hazánkban is.

 

Kényelmessé teszik a munkába járást, és túrázáshoz is használhatóak. Mindenki számára biztosítják a tekerés és a szabadság élményét. Tekintse meg a széles kínálatunkat, és válasszon kedvére elektromos kerékpárt!Fontos számunkra a fenntartható közlekedés, az elektromos járművek népszerűsítése. Magyar piacon 2011-ben kezdtük az elektromos járművek nagykereskedelmi forgalmazását. Néhány év alatt elértük, hogy vezető pozícióba kerüljünk. Ezt követően Magyarország mellett Romániában is nyitottunk egy leányvállalatot. Mostanra büszkén mondhatjuk, hogy Európa több országában értékesítik partnereink a termékeinket. 

 

Viszonteladóinknak kizárólag kipróbált és engedélyezett elektromos kerékpárokat kínálunk. Erre garanciát jelent a prémium modelljeink több évtizedes múltja. A B2B partnereink érdeklődését folyamatosan bővülő választékkal és több ezer darabos raktárkészlettel várjuk az év minden szakaszában. Kizárólag partnerek felé értékesítünk, a magánszemélyek ezen cégeket kereshetik fel vásárlás céljából.

 

Elektromos kerékpárok a ZTECH kínálatában

 

Először is azt érdemes tisztázni, hogy mire jó az elektromos kerékpár. Az elektromos rásegítésű kerékpárok esetében tekerni kell a haladáshoz, de a rásegítés nagy mértékű segítséget jelent, főleg hosszabb távok esetében vagy emelkedőkön. Azok számára is kiváló választás, akik fizikailag gyengébbek, koruk vagy egészségi állapotuk miatt hagyományos biciklit már nem tudnak hajtani. Az elektromos kerékpárokkal is lehet munkába járni vagy éppen túrázni.

 

Ezen járműtípus termékei között is nagy a különbség, mivel a tervezők gondoltak a városi használatra, hegyi kerékpározásra és túrázásra is. Sőt, összecsukható változat is kapható. Érdemes megismerni a különböző fajtákat és kiválasztani a célokhoz és az élethelyzethez leginkább illeszkedőt.

 

Ezek a kerékpárok visszaadják a tekerés és a szabadság élményét

 

Előnyük az elektromos kerékpároknak, hogy a közlekedésre környezetbarát megoldást kínálnak, mivel káros anyagokat nem bocsátanak ki, elektromossággal működnek. Ráadásul akkumulátor nélkül is használhatóak, vagyis ha lemerül az akksi, tovább lehet velük tekerni, pont úgy, mint egy hagyományos biciklivel. A kisebb autós utak is egyszerűen kiválthatóak a segítségükkel, hiszen könnyen lehet közlekedési módot váltani. 

 

Ezáltal egyszerűen lehet változtatni a szokásokon, és egészségesebb életmódra áttérni. A kerékpározás világába belépve azonnal élvezni lehet annak minden előnyét. A szabad levegőn történő mozgásnak köszönhetően javul a teherbírás, nő az önbizalom, és csökken a testzsírarány is. Ráadásul a mentális egészségre is pozitív hatással van a mozgás. Ideje megtapasztalni a kényelmes kerékpározás okozta örömöt!

 

Elektromos kerékpár vásárlása

 

Nagykereskedés lévén kizárólag partnercégek felé értékesítünk. Amennyiben magánszemélyként szeretne ZTECH járműve(ke)t vásárolni, azt partnereinken keresztül teheti meg. Ha cégként, üzleti céllal keres minket, kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot! 

 

A termékek megtekinthetőek a Törökbálinton található bemutatótermünkben. Kérjük, hogy a látogatás előtt minden esetben egyeztessen időpontot!